Friday, August 3, 2007

: : Sabtu Yang Indah : :


Pagi nih seperti biasa melangkahkan kaki ke tempat kerja..hari-hari menapak berjalan kaki dalam 20 minit utk sampai ke 0fis aku..kalau ada jejaka2 hensem yg kenal dapatlah tumpang sampai ke 0pis..hehe..biasanye Man, cik nazmi selalu gak lah tumpangkan aku..pucuk mencita ulam mendatang walaup0n aku x makan ulam..s0 buat2 lah muka x malu slumber badak ajek aku tumpang di0rg..janji hilang p0nat aku dan sampai 0pis..kalau per0t bunyi bermainkan irama punkrawk aku ik0t Man skali g kantin beli nasi g0reng ke...meeh00n g0reng ke...Kat MMHE nye kantin nih mmg murah tahap cipan..seryus..st0k2 sape yg kedek0t nak kuar duit tuh b0lehlah menikmati makanan-makanan kat kantin mmhe dgn jayanye...save duit k0rg..hehee...tapi mmg murah giler...yerlah amik ayam seket0l sama ikan keli g0reng sambal jek baru RM2 hengget...Air sebungkus RM0.50 sen..ter0s aku rasa mcm zaman d0lu-d0lu lakk..mane de skang nak dapat harge nasi camp0r mcm tuh...paling tak p0n amik ikan ngan ayam sure dalam 3hengget lebih belom camp0r air semua...untung lah kantin sini murah2..at least tak lah k0pak duit aku...

Hari nih halfday sbb hari Sabtu...sekejap jek ben0rnye kalau k0je ari nih...kalau p0nteng sure rugi,tapi biasanye klau ari sabtu nih aku mmg x lik t
ghari...aku bantai 0T sampai petang,balik awal p0n wat mende...tunang jauh kek Ramunia sana tuh..tinggal ahh eden sendirian di sini..ahaiii..shahdunyee...kekdang k0je banyak mmg aku k0je jek sampai ptg..budak2 0pis p0n ramai gak sampai ptg s0 tak ler b0san sangat...pastuh kalau tunang ada 0nline kat gtalk leh chat2 ngan dier..sambil2 tuh chat kat Yak gak dgn budak2 dalam mmhe nih tapi x kenal p0n aku...hehe..layan jekk asal b0leh hilang stress bekerja..ye d0k...??

Tapi yg ada dalam list feveret aku kat Yak tuh aku suke chat ngan
Sc0ff,Redline,@t@mS@y@ng,Obey, tuh jek lah yg aku rasa behh sangat2 leh masuk pale ngan aku...yg lain aku maleh nak pm pasal x tahu sekepala ke tak...Sc0ff (hensem wei..) diyer nih aku suker pasai slalu bg aku lagu...sc0ff slalu bagik aku lagu2 musik bising nih..lagiklah aku layann..tp suke sekadar musicmate jek lah..nak suke lelebih p0n mmg takleh..hehe...diyer dah tunang..aku p0n dah tunang...dugaan..dugaan..hahaha....apap0n thankz kat k0rg,ser0n0k dpt chat ngan k0rg walaup0n tapenah jumpe....:) Tapi 0bey ngan sc0ff wa dah sek0deng frenster lu 0rang..padan muke kant0i b0ng0k ngan aku..hahah..sc0ff mahapkan dakuu..!!! k0rg dua0rg mmg psangan gay yg hensem siakk...terujaaa aii....hahaha..:) 0bey,jangg0t k0 mmg menikam kalbuku...auchhh...walaup0n jangg0t k0 x lah sehebat kambeng gurun tapi tetap menjadik pujaan hatiku....muda rupenye um0r k0rg2 nih ehh...tp berbual ngan aku stok mcm umue sebaya2 aku jekk...0bey, pic k0 yg ala2 k0 nak g surf tuh aku dah print...aku tampal kat notis board Angel project dalam opis aku...fuhh badan ko yg macho x macho manalah kann sure membuatkan auntie cleaner di 0pis aku dok mop lantai kat area notis b0ard tuh 80 kali beb gara2 pic ko yg separuh naked tuh bersama sluar boardshort k0...heheh...jgn salahkan daku 0bey...sc0ff banyak menghasut aku dalam membuat keje2 haram nih...hehehe...hamik k0 sc0ff!!!...Ermm...tapi kan 0bey pas k0 blah dr Yard MMHE nih pindah 0pis baru k0 kat Sri Alam..aku dah tak d0k teman chat..k0 ngan Redline blah skali...walaup0n redline bukan geng sekepala k0...tinggallah pasangan gay k0 terk0ntang-kanting di sini (sc0ff)..aku makin rapat ahh gak dgn mamat nih..tp dalam chat jek lah...ada gak aku luahkan skit2 pers0nal pr0b aku kat dier nih..kekadang aku rasa diyer nih leh paham aku sangat2..kekadang plak aku slalu terpk yg biler dia dah sek0deng FS aku nnt mesti dia takm0h geng ngan aku kan...yerlah..aku dahlah serabai gilerrr x hingatt..mesti diyer takm0h geng ngan aku nye...x pe lahh..aku pahamm..aku p0n jenis sedar diri punye org...tp sr0nok lah aku rasa kenai dgn sc0ff nih...mmg sekepala sangat2 ngan aku..aku p0n dah slamat sek0deng FS diyer..hensemm 0rgnyee... teruja kejap tgk muke dia ngan hid0ng dia yg menjadik pujaan gadis2 filipino kat design tuh...S0rri lah sc0ff aku slalu terem02 ngan k0 kann...mesti kekadang k0 tapaham dgn cara aku kan..sampai aku slalu buat k0 tensen2 pk..hehe..bukan apa beb...aku tatahu napa aku segan gilerr ngan k0...bile k0 dah sek0deng FS aku..aku jadik malu tak bertempat plak..jadik ngengada dan p0y0s lebey walhal aku tahu aku tak p0yos ben0nye..hehe...tatahu nape...aku suke kat k0 k0t...teng..teng..teng...mamp0s tunang dia smash aku..kedushhh..kedushh...hahhaa.....gurau jek scoff..amp0nkan dakuu utk ke sekian kali....aku rasa aku suka kat k0 pasai k0 sekepala ngan aku dan teman semusic aku...ntah lahh...nak cakap lelebey aku p0n x tahu nak described cemana...dan yg pasti aku tahu ko tgh hangin ngan aku pasai x paham dgn cara aku yg segan gilerr ngan ko kan..??ermm..apap0n thankzz sangat2 sc0ff slalu borak ngan aku..k0 slalu buat aku ilang ngant0k....sr0nok luahkan masalah kat ko..aku akui ko paham aku cuma aku jek yg p0yos kann..hehe..nnt dah nak kawin jgn lupe anta kad kawin k0 kat aku...tuh p0n klau k0 nak geng ngan aku lagik lah..nnt ko kawin aku jadik DJ ehh..aku leh pasang lagu2 dr band kesukaan ko tuhh...mxpx kann...heheh...mesti punkrawk giler k0 kawen...heheh....slamat jalan r0meo..!!! hahaha...:)

Minggu
nih banyak ben0r drawing hydr0test package piping..p0nink pale aku d0k mengasingkan drawing tuh semua by line number utk bg kat subc0n2...sampai sakit2 badan ngan sengal badan minggu nih,penangan hydr0test punye pasal, tp sy0k gak sbb dah pandai baca drawing..hehe...at least menambahkan lg kn0wledge aku yg tapenah tahu pasal drawing2 number nih...banyak gak impr0vement dalam diri aku sejak2 aku inv0lved Angel Pr0ject nih...dulu masa dengan pr0ject Petr0nas aku kureng skit agak blur2 sbb aku j0in p0n dah nak abih pr0ject s0 standard ahh kan..pr0ject dah nak abih s0 ilmu yg dapat tuh skit ler..heh..bile dah j0in Angel nih..fuhh..banyak sangat experience aku dapat...
Ermm..aku teringin gak ben0rnye nak j0in client nih..kirenye bekerja ngan di0rg ter0s ahh..kalau dapat 5k beb gaji dalam tangan...tapi ermm...takd0 rejeki lagik ahh..tp aku d0a sangat2 aku dapat kerja gak kat client 0pis satu ari nanti...Aku d0k tulih bl0g nih sedar tak sedar dah puk0l 12.30 si0t...dah balik lah weii...!!! Budak2 p0mpuan lain aku tgk dah bz kemas2 beg d0rg..aku plak..??masih menaip nih ler...tanampak ke..??hehe..cam malas ler nak balik halfday..lgp0n sape ada kat umah...mama p0n kat 0pis agik...adik aku p0n stayback sampai petang...nnt malam baru ahh rest puas2 layan dvd ke...g0sip2 ke ngan mama aku..jgn tatahu mama aku tuh kaki g0sip mcm aku..hahaha..semua dia layan citer aku...apa jek t0pik mama aku layan...memang semp0i..thats why aku jarang nak berahsia ngan mama aku hal pers0nal aku..semua aku d0k share sesama ngan dier...cuma kalau pers0nal sangat hal aku ngan tunang aku tuh aku tak citer lerrr..malu beb...kuiuikui...

Kelmarin aku d0k melantak d0ryan...uishh..s0dap beb..beli rm30 hengget jekk..yg rm10 dapat 3 bijik tuh..superb gak...aku beli p0n pasal mama aku tuh d0k cakap2 "biler lah mama nak rasa makan d0ryan kat dusun nih"s0 aku sbg anak yg s0lehah..hahah...p0n beli lah d0ryan tuk mama aku tuh...masa aku bukak doryan tuh aku bilang "hah..meh makan mama..mama bayangkan jek lah kita kat bawah p0kok nih ehh tgh makan d0ryan..heheh..hangin jekk muke mak aku...heheh...
okey teman-teman sampai sini dahulu penulisan aku kali nih..sampai ketemu di lain taj0k....enj0y...:)

3 comments:

Anonymous said...

salam. nk tanye sket bole? berape mmhe bayar elaun utk practical student dia?

artfieda said...

ermmm..uiks...sape nih yek..?? elaun aku x bape pasti sangat..mcm b4 this bebudak UTP diorg dapat skali selepuk..d0rg x amik tetiap bulan..ada yg amik tetiap bulan mcm adik aku..skit jekk x silap aku..dalam 200 lebih...

Kara Mesude said...

Türk porno

porno

sikiş

türk porno izle

Türk Porno 

porno

sikiş

genç yaşlı porno

sex-hd

porn-hd

sexy

teen porn

free porn

porn

sex

oldyoung-sex

porno

sikiş

porno-izle

sikiş-izle

yasli-mature-pornolari/">genç yaşlı porno

hayvanli-porno

aleyna-tilki-pornosu-amerikada-sikisiyor/aleyna-tilki-porn

eve-getirdigi-rus-kizi-siken-universiteli-nuri/amator-porno