Monday, August 24, 2009

: : lastmenet : :

thanks to Freda ngan anis sbb order kek cekelat moist nih. Hope korg suka yek :)
kek-kek nih ditempah jumaat lepas dan sabtu lepas..1st day puasa aku kt dapur bz buat ni..hehehe....


KEK UTK FREDA YG MENGIDAM-PREGNANT



KEK UTK ANIS NAK BAWAK BALIK UTK MAK MERTUA




7 comments:

NAZRI AHMAD said...

aku nk order jugak la..blh pos?

NAZRI AHMAD said...
This comment has been removed by the author.
artfieda said...

mamak sengal,

aku x brani ah nak post..kompem penyek kek tuh biler smpai kt hang..buat naya nnt hang maki aku..hahaha

MIK'YAL said...

mak aih terer nya u buat kecik sebegini rupa.siap ada org order tu..cayalah..leh buat duit poket ni :-) tp i tak berapa mkn kek smua ni..i berkenan kt badam tu ja..HUHUHUH..

Anonymous said...

akakk..nak laa tempah gak!

sasha* said...

ya Allah sedapnya.tak tahan tengok huhu

yathroxy said...

wahh nmpk sedap beb kek nih..
kasi ah resepi..
hehehe..nak try buat gak..

p/s: freda dah pregnant ke??
wwaah say cngrate kat dia eh..
:)