Friday, August 8, 2008

: : 08-08-08 kami BZ : :

oopss..nih bukan date kawen kami..hehe :) syok kan date nih..dulu plan nak kawen date nih tp ramai sangat kawan2 yg marah kalo kami nak kawin date nih..alasannye sebab ada beribu lemon org yg kawin date nih...so nnt dorg takleh nak dtg plak ke majlis kami..kehkeh..
pagi jumaat seawal paginya kami dah bangun..siap2 nak ke Pejabat Agama ler..sblom tuh kami p antaq mama p keje dulu..then baru gerak dalam kul 9 lebeh..on the way ke jay bee dr pgudang,bleh plak ada iklan bigbrekpes macdonald kt hotfm..alahai..tunang aku nih dahlah addicted bigbekpes nih..aishh..tokanan den...singgah jap kerrys (metrojaya) p bekpes mac'd..sampai pejabat agama tuh dalam kul 11..ramai giler org masa tuh..yg aku pelik ada ramai gak pmpuan pakai baju kelip-kelip bintang kt situ..mcm nak bernikah..ermmm...bleh nikah ke kt situ..aku pk sowang2 dalam hati...pahtu aku pandang baju kurung aku..aishh..takkan nak p beli borang nikah kene pakai baju kelip-kelip bintang plak erk..aishh konpius makcik..nak p tanye minah2 yg pakai baju kelip-kelip bintang tuh takot nnt dorg cakap aku kepoh kaknam doblas plak..so aku wat buduh sudahh...hahahakk

sampai kt kaunter..org tuh register nama kami,pasangan yg nak kawen2 lah..hehe..pas register dier terangkan skit..kami beli borang..dan copek2 turun sbb ramai pagi tuh..seblah2 kaunter aku tuh bhg utk Rujuk lah..Cerai lah..aishh ramai ke kt blakang aku tuh nak mntak rujuk atau cerai eh..??ermm aku tanye lg sowang2 dalam hati...heeeeee :)
lepas balik pejabat agama,p beli kain nikah..kaler silver kami pilih...alamak..aku trlupaaa daa nak beli sampin,tudung dan selendang..aishh nih lah dier kalo free hair..menda2 cam tuh pon leh trlupa..hehe.takkan nak nikah free hair plak kan..insyaAllah lepas nikah nnt mudah2an trbuka pntu hati aku nak pakai tudung,amin.. :)
then,petang p lepak ZZ jap layan mee rebus tulang..pastuh kami tros ke hspital sultan ismail melawat bapak tunang aku. ya,Allah ko sembuhkanlah penyakit bakal bapak mertuaku, mudah2an dipanjangkan umur dan sempat melihat majlis perkahwinan kami,sedih aku tgk keadaan bapak skang..lagik sedih biler asyik tanya kami cemana persiapan kawin kami..ermm...bapak tunang aku sakit Kanser Hati :( aku tahu mmg perit dan beban dier tanggung derita sakit dier tuh..kita yg muda nih pon kalo sakit2 biasa jek tak larat..inikan dier yg tua melawan sakit Kanser tuh..apapon aku doakan semoga bapak panjng umur dan dapat bersama2 kami nnt pada majlis kawin kami... buat tunangku,tabahkan hati kamu!! sayep sntiasa berada disisi kamu,kamu sntiasa di poket saye :)

37 comments:

cikpaddlepop said...

kiutnyer kak fieda pki tudung....alalala ;)

RienaxFaizal said...

ala comeynye pakai tudung... aku insyallah, lepas aku givebirth nnt.. aku da start pakai tudung da..

Lagi satu, pasal baju akad nikah ko pilih tu.. same la ngan aku... hehehe.. kite sejiwaa!!.... aku masa akad nikah pn kaler silver beb.. selendang tudung aku berkelip2 labuci gitu.. hehehe.. mmg aku takmo pilih kaler putih sbb terlalu biasa sgt org akad nikah pakai baju kaler putih.. hehehe...

HoneyWiah said...

baguihhh...so tema silver gak ker?

nak kna buat baju sama tema gak ngan ko nyer wed ker?

huhuhu...harap2 8/11/8 jadi lah yer

insyallah..all the best to u & babat

al said...

all the best to u n babat!!

chapter 666 said...

uh minah tudung.. cam ne la agaknye klu aku pakai tudung.. wakekeke..

artfieda said...

xzazyx,
hahah..tq dear,nak g beli borg nikah nye pasai!! haha

xrienax,
hehe..aku tetibe tersuka plak tgk kaler silver..mcm santek plak..tp x tau ah santek ke dak aku pakai nnt.hahahakk...yer..yer..KITA SERUPA..heheh

wiah,
tema x tahu ah kaler apa..blom decide lg..silver cuma kaler nikah jek..nnt aku bg tahu,date tu insyaAllah jadik skang nih aku tgh tunggu dewan nye surat sama intebiu tok kadi,jumaat depan aku p intebiu :)

al,
thanks dear, aishh i lg x sabar nk tgk u ngan zamie :)

zamie,
adeh..tol0nglaaaaaaahhh,x sanggup mak tgk nyah!! hahaha

encik bha said...

kn comel...klu pakai tudong

artfieda said...

bha,
insyaAllah leps kawin..amin :)

Anonymous said...

wwaaahh..
tomeynye muak apkai tudung..
hehehe..
tp kan nape ko kena beli borg nikah??
kite kat sini amik free je..
tp borang tak setel g,,
hehhehee.
da ah tnggal lg sebulan sengah je nak kwen ni,.,
iissshhh,.,
wisau ada,..takut ada..
suka ada//...gelabah ada,,
senag cter..
macm2 ada......
ihihih..

(YATHROXY)

Anonymous said...

ambien online without rx ambien side effects mood swings - ambien side effects long term

Anonymous said...

buy ativan what does an ativan high feel like - ativan xanax together

Anonymous said...

diazepam online diazepam dosage for cats - diazepam dosage australia

Anonymous said...

diazepam 5mg diazepam 10mg dangerous - diaze 10 mg diazepam

Anonymous said...

buy diazepam buy diazepam online usa no prescription - diazepam for sale belfast

Anonymous said...

buy cheap ativan ativan and vicodin - ativan for codeine withdrawal

Anonymous said...

xanax for sale xanax xr dosage duration - xanax dosage for flying

Anonymous said...

lorazepam drug lorazepam 1 mg beipackzettel - ativan and alcohol fun

Anonymous said...

buy ativan online how to buy ativan online no prescription - side effects ativan overdose

Anonymous said...

valium diazepam diazepam dosage in dogs - diazepam 10 mg dosage

Anonymous said...

cheap lorazepam generic ativan online - xanax ativan overdose

Anonymous said...

buy ativan ativan vs xanax conversion - can you buy lorazepam mexico

Anonymous said...

buy ambien online ambien dosage to get high - how long does ambien 10 mg take to work

Anonymous said...

buy soma carisoprodol pain killer - klonopin soma drug interaction

Anonymous said...

ambien for sale no prescription ambien cr copay coupon - ambien 79 3

Anonymous said...

buy xanax valium online florida buy valium canada - kind pill valium

Anonymous said...

discount ambien can ambien and alcohol kill you - ambien online overnight

Anonymous said...

cheap valium online valium for anxiety disorder - valium quitting

Anonymous said...

generic valium buy generic valium online - valium pills injectable

Anonymous said...

zolpidem 10 mg ambien side effects aggressive behavior - 20 mg generic ambien

Anonymous said...

soma online carisoprodol 350 mg pic - can order soma online legally

Anonymous said...

where to buy ambien online ambien sleeping pill reviews - ambien and alcohol use

Anonymous said...

buy soma online buy soma a+ - carisoprodol 350 mg tab

Anonymous said...

buy valium online valium pictures - buy valium online china

Anonymous said...

Blogger: : : art itu design, design itu art : : - Post a Comment buy acomplia online - buy acomplia http://www.a6soft.com/#buy-acomplia

Anonymous said...

2, stendra online no prescription - buy stendra online no prescription http://www.stendraonlinecost.com/#buy-stendra-online-no-prescription , [url=http://www.stendraonlinecost.com/#purchase-stendra-online ]purchase stendra online [/url]

Anonymous said...

6, buy sumatripan - order imitrex online http://www.imitrexonlinebuy.com/#buy-sumatripan, [url=http://www.imitrexonlinebuy.com/#sumatriptan-without-prescription]imitrex for sale[/url]

Anonymous said...

2, propecia sale - buy finasteride 5mg http://www.propeciasaleonline.net/#finasteride-online, [url=http://www.propeciasaleonline.net/#cheap-propecia-5mg]finasteride online[/url]