Monday, December 14, 2009

: : KAMI dah kawen - Yatt & Yell : :q

Yeay,Puyel sudey dpt menangkap dan mmbawa Yatt trbang dgn berjaya,Tahniah!!! -pic by Puyel

lambat giler aku hapdate pasal prkahwinan besfwen aku nih. sori yek yatt. by the way,dua2 belah majlis dah selesai dgn sukses. alhamdulilah selamat dah jadik pasangan suami isteri, dah bleh buat keje HALAL kan?? hahahaha

aku cuma dapat pegi wedding di JB shj, di Lumut perak mmg tak dapek lah pegi sbb aku ke Bangi kawan lain kawen. pd aku perkahwinan di JB yg sgt meriah dgn kawan2 yatt Ranger's dr KL,kwn2 lama kitorg time bajar dulu aku tgk ada jugok yg dtg,cuma tak sempat nak jumpe dan borak2..aku sempat jumpe yg rapat2 ngan aku jek time bajar. paper bag dan gift yg sgt-sgt kreatif pada aku. tabik seperingggg buat yatt sbb buat benda alah nih sndiri dgn jari2 nya yg gebu tuh. trpegun mak,nok. mmg trbaek.

sblum nikah sabtu tuh,jumaat malam tuh aku selamat tiba di rumah yatt dr tmpat keje aku,walopon letih giler tp aku dtg jugok sbb nak rewang2 dan tolong2 apa2 yg patot. smpai benda2 yg tak patot pon aku dpt dengo mlm tuh...gigil mak yu...seraaaammm...bilik ko mmg santek dan kreatif sgt ko hias yatt,tp horror okeh...mak takot...hahahahah aku balik malam tuh lepas pakaikan inai kt jari-jari gebu yatt..masa tuh tinggal aku sorg jek ngan yatt,mak yatt dan atuk yatt.. jam waktu tuh dah menunjukkan pukul 2.30 pagi.

masa tuh lah aku dpt dengo adegan duit syiling jatuh satu persatu kt grill bilik yatt...phuhhh trcabar kejantanan aku malam tuh. tp aku wat-wat macho. masa yatt turun bawah p amik inai,aku tinggal berdua ngan atuk dier, atuk dier dgn selamba bleh citer atas bumbung bilik yatt nih mmg selalu 'benda' tuh bertenggek,dh ramai dah org sini nampak. phuhhh,utk kesekian kalinya aku cover giler,buat2 brani,tp mampos x layan aku tak tanye pon kat atuk yatt benda alah apa yg org nampak tuh,aku wat2 angguk kepala jek. dalam hati aku?? mampos aku nak drive sorg2 jap lagik kul 3pagi balik umah aku... owh...no.....hahahaha...

okey,mari kita cuci mata dgn gambo kawen-kawen yatt dan yell yg sgt2 trbaek. ada yg aku amik dr fesbuk udey ismail dan fesbuk yell,sori yek aku curik,dan ada yg aku dpt sndiri dr chapit. giler trbaek smua pic trutama skali outdoor pic kt Lumut,dlm hutan tuh.lg plak ada kete oldskool tuh,fuh mmg law giler..syabas!!! skali lagik tahniah buat kalian!!

5 comments:

sasha* said...

cantik sgt gmbr2 tu.bestnya i mcm tak sbr nak kawen haha gatai :P

artfieda said...

sasha - kalo nak gambo2 santek cam nih bleh lah hire PUYEL tuh nnt utk wedding ngan kaza nnt..heheh :)

sasha* said...

puyel tu photographer?sgt kreatif ok

artfieda said...

yup dik, PUYEL perantin lelaki tuh seorg photographer,dier jugok official photographer utk band Butterfinger yg skng dh tukar Monoloque band.

giler kreatip...so leh kontek dier nnt okeh utk wedding sasha..rege dier pon boleh dengar lagik dan brpatutan :)

Elsa said...

wow, i really like those pictures!!!