Tuesday, March 18, 2008

: : ai menci ikan dorry lah : :




oohhh..ikan dorry mahap..ai menci yu...

aku excited sbb lunch tghari nih cheff anta nasi putih sama ikan curry..mcm tahu2 jekk aku dah naik jemuu mkn western ari2..bila aku jamah..adehhh..tableh blah ahh..aku tr0s tahu tuh ikan apa..ikan yg aku x suke..ikan dorry...aku tasuke lahh..sbb ikannye mcm hanyir..ikan air tawar org cakp..eeeii..tr0s kembang tekak aku..

dahlah x bekpes pg td

lap0....

ermmm :( aku tutup smula bekas nasi tuh..aku rasa nak bagik makcik cleaner cik noraini tuh lah..nak buang sayang lakk... i was thinking b4 this shidah slalu beli ikan dorry nih kt tesco goreng tempura..ermm??? maybe gorg tempura jadik sedap kot.. adehhh..!!

3 comments:

HoneyWiah said...

ikan dory dalam bahasa melayu apa ek..hehehe...aku pun x brapa makan ikan air2 tawar ni...geli2 kat tekak..hehehe..dok pahang ni, ikan patin pun aku x pnah makan..sata lagi lah jangan harap..

yamakawa said...

he he he surf dari blogspot ke blogspot, stumbled upon site ni. seronok membacanya, kalau tuan punya tak kesah lah.

eh, kita hantu ikan dory. beli frozen kat giant kan. mana ada jual kat pasar.

dia bukan ikan air tawar. dia ikan deep sea le. tapi tak sdap buat gulai. goreng salut tepung jek sedap.

ni yang dah kecur rasa.

aaaahh...

on more thing, mysoju dah tkley masuklaaa..

kena beli cd kat speedy juga.

artfieda said...

hehe..x kisah pon..tq sudi baca..hehe..maybe kot ikan dorry tuh mmg sedap gorg tepung..gorg tempura mcm my fwen slalu buek...biler masak gulai tros kembang tekak..hehe

erkk mysoju x leh ke..smalam baru lepas layan muvi windstruck..bulih jekk :)