Wednesday, March 19, 2008

: : jum..jum..www.mysoju.com : :










yeay!! www.mysoju.com

auchhh...malam nih mmg aku tamoh tido lah jawabnye..aku nak layan citer2 korea,japan ke..taiwan kt website mysoju nih..esok kan public h0liday..hehe...td kt opis aku layan jap Devil Beside You...pelakon2 yer sama ahh plak ngan Why Why Love...adehhh..syi0kkkknyeee...hehehe

skali dah terjebakk mmg susohh..nih semua citer My Girl nye pasai...masa sampai ramunia bulan Nov aku buhsan duk dalam bilik..masa tuh x tahu pon pasai website mysoju nih..then biler explore2 dalam laptop tuh..aku trjumpe satu folder tulih MY GIRL

sah..nih keje adik aku...

aku pun layann..bleh plakk sampai 6 pagik layan masa tuh..nasib masa tuh cuti..aku layan sampai abih episod tuh..kelako tahap cipann...biler citer ngan ramzan dier bleh kutok aku..tahikk punye ramzan..

"arghh..ketinggalan zaman ahh ko fidah..tuh citer zaman tok kadok..pak pandir..ko baru nak layan ke.."

erk elehh..blah ahh lu...hak tuihh..lantak ahh nak kutok2 aku lemau ke..aku 14 ke..dulik ahh..hehehe...yahoo malam nih aku nak layan citer2 lain yg kelakoo..

4 comments:

RienaxFaizal said...

smlm kat opis aku free gile.. skali aku teringatkan ko punye cite kt blog pasal korean movie & drama... then aku try buka..

masyallah, banyak gile.. then aku click salah satu cite yg agak mencuit hati aku bile aku melihat TITLE movie tu...

U know what.. mmg tepat pilihan aku pilih movie tu utk ilangkan bosan.. haha lawak gile weh.. Tajuk cite tu My Wife Is A Gangster....

Logik mmg kurang logik.. tp sbg hiburan mmg sesuai utk hilangkan boring... hehehe...


Aku minat tgk pelakon yg jadi isteri dia seorang gangster.. rambut pendek tp suwiittt.. hehehe

artfieda said...

alamak riena..ye ke..aku ada pasan gak tajok tuh..mmg lawak tgk tajok tuh..tp x sempat nak layan..sbb dok layan citer len..aku dh dpt bayang dah nih konpem lawak..hahaha
klau ko nak nangih ko layan muvi windstruck (x silap aku tajuk dier mcm tuh) konpem esok ko dtg keje org ingat ko gaduh ngan tiong..hahah..sedehhh giler dan lawak bangang giler..hahaha

RienaxFaizal said...

mmg kompom lawak.. sbb die berperangai jantan.. da mcm jantan ko tau.. tp die kawin atas permintaan kak dier.. ooopsss aku gi cite plak.. hahaha... takpe ko carik je MOVIE KOREAN.. mesti ko jumpe punye..

owhh ye ke.. aku nk tgk la cite ko ckp tu.. mesti bengkak mata aku nnt.. hahaha

artfieda said...

konpem malam nih aku layan dalam bilik citer ko cakap nih..hahaha..

ko layan ahh citer windstruck tuh sedey tahap babun punye..tp tolong jgn salahkan aku okeh kalo mata ko lebam2..hahaha dan jgn mention2 nama aku kt tiong ok...hahaha